@rosella

Publicerad 2012-09-27 15:36:00 i Vardag,

Skrev ett samhälla prov, sa hejdå till min fina kille och till mina underbara vänner, alltid lika jobbigt haha.. Sitter på rosella nu ochska just äta, sover i sverige inatt och imrn bitti far vi, härligt!

Stress

Publicerad 2012-09-26 21:27:00 i Allmänt,

Inte haft en lugnt stund idag.. Flög till Åbo kl 8 imorse, for till sjukhuset och gjorde magnetröntgen, vanligt röntgen och nån annan sak och sen pratade vi med en läkare. Hann också springa in till centrum och köpa 2 st tröjor. Kom hem typ halv 4 och då satte jag igång och pluggade, sen lyckades jag givetvis somna på böckerna :))) Såå har knappt pluggat men provet får gå som det går, sen packade jag och jag kom just ur duschen, nu måste jag städa lite och sen försöka sova, kommer nog inte blogga så mkt i Italien så vi hörs väl nån gång!

wääääää

Publicerad 2012-09-25 19:45:56 i Allmänt,

Skön skoldag nog, 4 riktiga timmar, en timme var vi til museet och sen fick vi sluta 1!
Skulle pluggat och packat ikväll men sen kom envisades Theo med att komma hit så, han var här nån timme.. :)
Imorgon far jag till Åbo över dagen, ska magnetröntga fingret och prata med nån läkare osv, när jag kommer hem måste jag plugga hela kvällen då vi har samhälla prov på torsdag, föresten far jag till sverige direkt efter skolan och sen på fredag morgon flyger vi till Italien för att spendera några sköna dagar där med släkten, sköööönt!
 

Gårdagen

Publicerad 2012-09-24 13:49:25 i Allmänt,

Hade verkligen en enormt bra födelsedag igår! Först som jag skrev blev vi uppvaktade och fick presenter osv. Vid 1 så kom jag ur duschen och så lurade basse ner mig i källaren, där satt världens finaste vänner och hade dukat upp massa frukt, lagt ut filtar och mängder av ljus, så himla fint och anade inget!! Klockan 3 kom Theo efter mig med moppen, så for vi till han, Jonte var också med en stund så det var trevligt! :) på kvällen hade jag släktkalas, så käkade massa tårta osv, sen vid 9 kom Theo (haha ja jag är med han exakt hela tiden) och så myste vi bara massa hela kvällen, tycker om han massor :) sen stannade han till ungefär halv 1 och då gick jag o la mig.
 
Idag hade vi dagsverke, var hos mommo&moffa och ty hjälpte till i deras trädgård, kom just hem och snart kommer Theo efter mig..! Ikväll ska jag gymma.
 
Bloggar föresten från nya datorn så har inte några bilder här, men kan slänga in ett mobilinlägg senare med lite bilder!
 
puss

Fjorton

Publicerad 2012-09-23 11:03:38 i Vardag,

ÄNTLIGEN FJORTON!!!!
kvällen igår var mysig och trevligt, åt snackade osv med favvo tjejerna! Sen kom theo och Jonte så jag fick pussa på min finis kl.00:00 , kunde inte börjat min födelsedag bättre! Imorse blev jag o basse uppvaktade , fick en ny dator (äntligen!!) o pengar så det e skönt.:) kl 3 ska jag hem till Theo och mysa och ikväll har vi släktkalas, puss!

Sista dagen som 13

Publicerad 2012-09-22 13:12:49 i Vardag,

Igårkväll gick jag först och mötte Theo , sen gick vi till Boman där det var en massa personer, hade nog en helt bra kväll ändå, förutom när jag skulle gå hem i ösregn..
Ikväll har jag tjejmiddag och imorgon fyller jag år! Har väl inte direkt några planer, skulle träffa mina kompisar en stund och sen Theo också tror jag, på kvällen kmr det lite gäster hem till oss. :) från igår:

:)

Publicerad 2012-09-20 15:27:00 i Vardag,

Igår var jag med Theo, Linn och några till hemma hos boman igen, helt trevligt! Ikväll ska jag antagligen dit igen, imrn fredag, har lite olika planer så vi får se lite.

 

:))

Lycklig

Publicerad 2012-09-18 22:09:59 i Vardag,

Theo kom hit vid sex och så kollade vi en helt bra Bondfilm, sen gick vi till
Boman där han o zacke var, där chillade vi mest och vid 10 for jag hem igen haha :) nu ska jag göra lite läxor och sen sova, imorgon jobbig dag igen.

tuff

Publicerad 2012-09-18 13:36:21 i Allmänt,

Igår var jag i skolan såklart och sen lunchade jag med minna,linn ,channa o linnea på svarta katten! på kvällen var Theo hos mig och vi bara chillade typ :) nu är jag ciool och bloggar på timmen, he he he! :P Ikväll ska jag vara med theo igen, tror vi skulle kolla film eller nåt :) hejdå.
 
koala.

23:35

Publicerad 2012-09-14 22:38:49 i Allmänt,

OJ vad skönt med helg, helt sjukt vad veckorna går fort ändå. Hade dubbeltimme gympa i ösregn idag, aldrig varit med om nått värre typ.. Ikväll åt jag först på draken med trevliga och sen chillade vi mest överallt med typ theo, jonte, joar osv , helt trevligt nog men for hem ganska tidigt för det var så kallt.. Ska snart sova och imorgon tror jag vi skulle fota om vädret tillåter!
puss

Torsdag

Publicerad 2012-09-13 18:58:43 i Vardag,

Skoldagen var lång, jobbig och allmänt trög. Just träffade jag Zacke&Theo en timme eller så, nu skulle jag snart ut och åka longboard med minna men känner att jag inte orkar, skolan tar verkligen slut på en... Imorgon fredag iaf! Tror vi skulle käka nånstans och sen får vi väl see :) oj vad jag ska sova på lördag iallafall!! från igår HE HE HE

Måndag

Publicerad 2012-09-10 13:41:48 i Allmänt,

Skolan var nog okej, hade inte särskilt jobbiga timmar och sådär. Kom för en stund sen och snart ska jag gå hem till Minna och äta bullar. :3 sen tror jag vi skulle träffa Theooo och Zacke. Ikväll ska jag gymma annars vet jag inte.
 
Haha oj vad man förändrats, bjuder på den (har bara gamla bilder när jag bloggar från datan som ni märker)

Getting back together

Publicerad 2012-09-09 15:34:10 i Allmänt,

Igår for vi ut till stugan och hade vår årliga "vilaavslutning" en tradition i vår familj där vi äter massa och skjuter fyrverkerier, mys :). Kom hem runt 1 idag och nu sitter jag och skriver med Zacke , theo osv, så sjuka men underhållande.. :) Ikväll ska jag nog bara ta ett bad och chilla. Skulle inte klara en ny skolvecka, haha det har gått 3 veckor och jag är redan skoltrött, känns bra!!! hejdå.
 

Hej

Publicerad 2012-09-08 12:12:00 i Vardag,

Har inte bloggat på ett tag men har inte riktigt orkat/haft lust. Har inte gjort nåt särskilt i veckan, skola,gym, longboard osv. I torsdags fyllde minna år så då tog vi henne till bagis haha :) igår var jag i skolan och sen träffade jag zacke o theo en litenliten stuund. På kvällen var vi hos minna med tjejerna, åt snackade osv & så kom Theo och Jonte en stund också..:) haha mitt liv är så jäkla tråkigt men bloggar senare nån gång!

Om

Min profilbild

Rebecka Johansson

Tjej som bor på Åland, född 1998 & bloggar om min vardag osv, enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela