Vinter

Publicerad 2012-11-29 21:04:00 i Allmänt,

Vill Inte Ha Snö.
Nej alltså, minns när man var mindre och snö typ var det bästa som fanns, nu är det ju tvärtom, det är kallt, blött, äckligt och nej, vintern är inte min grej. Iallafall så flöt skoldagen på, skrev ett svenska prov som nog gick bra! Ikväll var jag med Alex, Linnéa, Isak & Viktor på stan, typ julgatans öppning eller vad det nu kallas, drack varm choklad inne på bagis och annat trevligt, dock väldigt kallt. Imorgon fredag, känns bra att jag inte har en enda plan för helgen... ah det löser sig säkert. Godnatt!
 

MåndagTisdagOnsdag

Publicerad 2012-11-28 13:34:25 i Allmänt,

I måndags hände ingenting speciellt, igår skola som vanligt, var på häslokontroll , tog stelkrampsspruta (aaaaj) och fick reda på att jag växt hela 0 millimeter på 1 år!! haha nej fy, vill ju bli längre! På kvällen myste jag med Theo hemma hos mig. Idag gick jag runt och frös exakt hela dagen, förstår inte hur det kan vara så svårt att skaffa lite värme till vår skola men nej. Om en halvtimme ska jag på ansiktsbehandling, oooj vad skönt! ikväll ska jag plugga till ordklassprovet vi har imorgon, fick föresten ut betygen för period 1 idag och eftersom jag sänkt i alla utom 4 ämnen typ förstår ni nog att jag inte är så nöjd, men äh hinner fixa det. :)
 
 
 

Förra veckan i bilder

Publicerad 2012-11-26 18:35:48 i Vardag,

Lite konstigt ordning men.
Outfit / tuff på slöjden / min jacka kom!
Bio med mami / det var fredag och jag var glad! / taggad i lördags
Helt okej med plättfrukost i söndags hos Öhman / matteee / gott med hk

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3409202/images/2012/pic_50b3a7ceddf2b31b94004034.jpg" class="image">

Slö dag

Publicerad 2012-11-25 15:48:00 i Allmänt,

Kvällen igår var.. upp och ner kan man väl säga, hade trevligt ibland och sen hände självklart en massa jobbigt, så var inte min bästa kväll, om vi säger så. Sov inte bra inatt och idag mår jag skit, inte så kul, Ikväll tänker jag försöka ta mig till min fina pojkvän och mysa, 2 månader idag :)
 

I don't know why

Publicerad 2012-11-24 14:59:38 i Allmänt,

Lite nya ändringar i designen nu, suttit och fixad massa smågrejer hela dagen, har ialafall gjort allt själv så lite stolt är jag, nej faktiskt inte men ska fixa lite saker till men nu får det va såhär ett tag. Kom just ur duschen och ska så småningom fixa mig lite och välja nåt fint att ha på mig för kvällen, hoppas ni får en fin lördagskväll!
 
Och nu funkar det inte att ladda upp bilder, ledsen kära läsare
 
 

Fixar om

Publicerad 2012-11-24 08:46:29 i Vardag,

Bloggen ser lite knasig ut just nu men det är för att jag håller på med en ny design, ska nog fixa klart den idag!

Igår hände inte jättemycket , men hade en mysigt fredagskväll med minna,vilma,linn och channa, skönt med sådana kvällar! Idag tänker tänker jag träna lite och ikväll är det tjejmiddag som gäller, blir nog superkul som alltid.

blandat

Publicerad 2012-11-23 14:27:53 i Allmänt,

Bloggen har ståt stilla några dagar , har inte direkt gjort något särskilt, överlevt första veckan i period 2, vårt schema d ö d a r  mig verkligen, har också hängt lite med pojken min, fikade på stan med channa och inhandlade lite nödvändigt, idag fick vi sluta en timme tidigare och det + att det är helg är helt okej! planerna för ikväll är inte helt säkra men måste lösa lite grejer med några iallafall. Imorgon har Channa tjejmiddag iallafall, kommer nog bli en kul kväll! mycket annat händer inte i mitt liv, puuss!
 
saknar dom här tiderna, hihi

arg

Publicerad 2012-11-20 14:53:00 i Allmänt,

Igårkväll var jag på breaking dawn igen med mami, kommer nog aldrig tröttna på filmen, så bra! Sen våldgästade Jonte och Theo nån timme, Idag kan jag ha haft mitt livs värsta dag typ,började med att jag bl.a tappade ett glas i marken och kom försent till första lektionen, sen gick verkligen inget bra, fick pms utbrott på allt och alla och i slutet av dagen ville jag bara gråta, haha seriöst. Nu när jag har ätit lite hehe så är jag lite gladare. Ikväll kanske jag för en gång skull tar en kväll där jag inte gör någonting, har nåt matteförhör imorn på omskrivingstimmen som alla andra hade för typ 2 månader sen, joobbigt.
 
oldie från sommaren, hihihi

Veckan

Publicerad 2012-11-18 20:48:24 i Vardag,

1. Skola/2.skola igen/3.var arg på matten/
4. Snygga tjejer , skrinnade/5. Bioohäng /6. Chillade lite/
7.mys med girlsen/8. Taggade kyrka imorse/9. Doog på boxercisen!

I won't give up

Publicerad 2012-11-18 14:36:44 i Allmänt,

Skrev ju om vad vi gjorde igår redan typ, var supermysigt! men efter några timmar fick vi kallt, så for hem och lämnade av alla lycktor osv och sen åkte jag och nea med jonte in till stan och sen till channa, där gjorde vi inget speciellt men skrattade otroligt mycket hehe! idag var vi i kyrkan, sen hade vi nån kort lektion typ, efteråt for jag till draken och hämtade lunch med basse, gooott! Ikväll ska jag på boxercise med Maja, kommer nog bli sjukt jobbigt men. Tackar gud eller nån för våra måndagar i period 2, idrott,hk x 3, finska, duktigt skönt.
 
 

Mys lördag

Publicerad 2012-11-17 17:36:28 i Vardag,

Hade världens skönaste morgon, först låg jag bara och fegade i sängen, sen tog jag en dusch och la på en ansiktsmask och efter det gick jag ner och lagade 'brunch' våfflor och smoothie, sjuukt gott men mådde duktigt illa sen haha! Sen har jag iallafall städat lite och snart kmr tjejerna hit, vi har tänkt gå till strandpromenaden med massa filtar lycktor osv och sitta där och mysa! Eftersom det är så kallt ute har jag typ 7 laget kläder på mig hehe. Imorgon ska jag till kyrkan och efter det har vi nåt konffa möte, skulle inte orkaaa, ha en bra lördagskväll!

Breaking dawn part 2

Publicerad 2012-11-16 23:26:14 i Allmänt,

Vet inte vart jag ska ta vägen, filmen var så sjukt jävla bra! Bästa filmen jag sett förmodligen, visste inte om jag skulle gråta för att den var så fin eller för att allt är slut nu, usch vilken tönt jag låter som men twilight seriern är ju så underbar.. om ni inte redan gjort det så se filmen!! allt var typ perfekt, från skådespelarna som var så vackra att man vill dö till alla effekter och så vidare.. 
 
Annars då, skolan flöt på, hade bl.a min sista kemitimme fören nian, känns braaa! Skrinnade på idrotten vilket faktiskt var sjukt kul! Imorgon skulle vi kanske fota och på kvällen vet jag inte, godnatt!
 
 

Klag,klag,klag

Publicerad 2012-11-15 20:10:03 i Allmänt,

Livet känns ganska meningslöst just nu, vecka efter vecka och absolut ingenting händer. Skyller på den här skitön som alltid,men alltså det värsta med hösten/vintern är ju att man knappt kan vara ute längre, alltså måste man alltid vara hemma hos nån och det går typ aldrig hos nån och ja, sen slutar det med att man sitter hemma varje kväll. Sen skolan, såfort man skrivit ett prov måste man läsa på det nästa eller så har man 10 läxor , bokrecensioner, redovsiningar osvosv, trött på denna trista vardag! Måste bara stå ut till jullovet om en månad..
 
Iallafall, igår hände inte direkt nåt speciellt, skrev en 6:a i matteprovet, är duktigt besviken då jag egentligen inte har svårt för matte men bara är lat och inte orkar, skärpning till period 2 som förövrigt börjar nu på månadag.
På kvällen kom Theo hem till mig, båda var trötta så vi typ låg och sov hela kvällen, skönt ju.
 
Idag hände inte heller nåt särskilt, var till sjukhuset en timme osv. När jag kom hem hade min jacka från A&F kommit men såklart var det fel storlek så vi ska skicka tillbaka den och beställa rätt storlek imorgon, sjuukt störande eftersom det kommer ta några veckor eller mer. Imorgon är det fredag, man lär sig verkligen att uppskatta helgerna haha, vi har skrinning på idrotten, kan möjligtvis vara den sämsta på hockey och sånt så vi får se hur det går.. ska på breaking dawn part 2 med tjejerna på kvällen, sooom jag längtat!! oj vad långt inlägg det blev nu om ingenting, ha det bra!
 
 
saknar sommar, värme, italien,bruna ben

Jag hatar matte

Publicerad 2012-11-14 15:12:41 i Vardag,

Fyndig rubrik, har försökt samla kraft till att öppna matteboken men nej, men hjärna styr mig till att göra massa onödigt, men dock mkt roligare saker hehe som att kolla allt för många avsnitt Dh, gosa med mina katter , och som nu sitta på köksgolvet och lyssna på one direction höhö. Fruktansvärt onödigt inlägg, tack för mig

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3409202/images/2012/pic_50a296169606ee20adc65375.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3409202/images/2012/pic_50a296169606ee20adc65375.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3409202/images/2012/pic_50a332feddf2b31d68000b04.jpg" class="image">

Take me home

Publicerad 2012-11-13 17:52:08 i Allmänt,

Igår var jag i skolan, ofta!! nejmen, sen på kvällen gav jag biologin en chans (haha) men näääej alltså,skrev provet idag och gick väl sådär, förbannat skönt att ha det över iallafall! nu har jag bara matteprov imorgon och sen nåt matte förhör nästa vecka, åh vad skönt, måste verkligen börja träna igen, min motivation försvann när jag varit sjuk så länge (får fortfarande hostattacker, snart 2 månader jag haft så, cpjobbigt)
 
Aja, skola 8-3 iallafall.. när jag kom hem väntade Theo i mitt rum :3 var just och åt hos farmor och farfar och som vanligt då är jag sjukt mätt haha usch, ikväll ska jag bara ta det lugnt.
 
gaaaaaaammal
 

Last week

Publicerad 2012-11-12 15:21:23 i Vardag,

Uppe; filmmys/gympa/mys fredaag
Mitten; trött tjej/beställde jackaa/ bra musik
Nere; skola/skola/mys med gulle

Be strong now, because things will get better, it might be stormy now but it can't rain forever

Publicerad 2012-11-11 18:05:32 i Allmänt,

Jobbig söndag.. försökte plugga lite men går verkligen inte,tackar gud att vi inte har biologi i period 2 iallfall (♥♥) men, sen har jag mest varit på depp humör och kollat filmer, är så trött på att inte kunna vara lycklig längre en nån dag eller timmar.. snart ska vi äta farsdagsmiddag iallafall och sen tror jag att jag tänker bada med lite skön musik i lurarna och bara slappna av, behövs ibland. 
 
älskar dig så himla mycket

00:23

Publicerad 2012-11-10 23:28:00 i Allmänt,

Rätt slö dag, låg hos minna till 2 och åt massa skräp och degade haha, sen gjorde jag inget vettigt typ, var med channa en stund och sen ikväll kom theo hit några timmar och myste! ska nog ta natt snart, imorgon måste jag börja plugga på biologi provet, har det på tisdag , 11 jävla kapitel och biologi är lätt mitt värsta ämne, fattar ingenting, ååh ångest! på onsdag sen skriver jag matte och nästa onsdag måste jag tydligen skriva nåt matteförhör alla andra skrev för nån månad sen haha, kiuul, usch vad trist den här bloggen är, men glad att ni läser mina emo och klaginlägg haha, godnatt.
 
hehe några år sen

Myyys

Publicerad 2012-11-10 09:25:51 i Vardag,

Dagen började sämst idag, hade världens fuldag haha, gjorde fel på hela sista uppgiften i engelska provet så fick sämst vitsord... Jobbigt! Sen flöt dagen på , på kvällen käkade jag, minna, linn och channa på Draken, sen for vi till s Market och köpte massa gott hehe, sen hem till minna och bäddade i hennes vardagsrum , såå mysigt!! Sen kollade vi massa avsnitt av olika serier och sen bestämde vi oss för att sova rätt tidigt, skönt faktiskt! Vaknade just här och idag har jag ingen aning om vad händer, vi får se :)

Tonight I need to hold you so close

Publicerad 2012-11-08 21:28:00 i Allmänt,

3:dje inlägget idag, galet höhö! Ikväll kom Minna Linn & Channa hit och så kollade vi några avsnitt av en serie, skrattade massor som vanligt med dom! Nu lyssnar jag på Maroon 5, usch vad bra låtar dom har alltsåå! taggar inte skola imorgon men sen är det helg iallafall, har inga planer för kvällen ännu men nåt kul tänker jag göra! godnatt.
 
 

KÄR

Publicerad 2012-11-08 17:22:48 i Allmänt,

Åh lycka!
 
beställt en jacka från Abercrombie & Fitch, är helt nerkärad! den borde komma nästa vecka så får hoppas den passar!
 

Klagar

Publicerad 2012-11-08 14:06:00 i Allmänt,

Igår var en jobbig skoldag, på kvällen pluggade jag liite och kollade en film, sen senare började jag frysa och skaka helt enormt mycket och mådde allmänt dåligt, sov typ 2 timmar inatt och när jag skulle stiga upp imorse orkade jag verkligen inte + att mitt huvud tog jävligt ont, så blev hemma.. skulle skrivit matteprov men får skriva nästa onsdag, ååh jobbigt.. Nu mår jag liite bättre så ska försöka städa mitt rum, behövs verkligen :|
Föresten så byter vi ju period om nån vecka, vill bara döö, trodde inte man kunde få sämre schema än vi haft den här perioden, men jo nog gick det, kommer inte klara deet
Ikväll kanske nån kommer hit och kollar film, imorgon fredaaag cp skönt!!
1 år sen haha, bjuder på den va

I will love you till the end of time

Publicerad 2012-11-06 15:42:00 i Allmänt,

Var så fruktsanvärt trött och hade en sjuk huvudvärk hela dagen så satt typ och stirrade rakt fram alla lektioner haha.. skrev iallafall ett kemi prov som gick helt okej noog, på torsdag har vi matte och nästa tisdag biologi, sen är det väl paus några veckor innan proven kommer igen.. Just nu gör jag ingenting och ikväll kommer Theo hit. :)
 
 

Seg

Publicerad 2012-11-05 20:19:53 i Allmänt,

Jobbig daag, redovisade på svenskan (haha min grupp skulle gjort det för en månad sen men vi har skjutit upp det) och började asgarva så det var ju inte så bra haha.. efter skolan for jag med läxor till channa med minna&linn och så köpte jag lite plugg godis, har försökt plugga kemi ikväll men det fastnar verkligen inte, får se hur det går imorgon.. godnatt!
 

You fit me better than my favorite sweater

Publicerad 2012-11-04 11:43:00 i Allmänt,

Var ju i sverige igår, på båten hem var jag så fruktansvärt trött, klarade knappt att stå upp, haha.
Channa sov hos mig sen men det hände lite grejer så jag for och träffade Theo.. gissa hur trött jag var haha fy, sov gott inatt iallafall! Ska nog snart hem till Theo och sen borde jag plugga men går inte så bra när böckerna är i skolan, hmm ikväll ska jag inte göra någonting!
 

Shopping

Publicerad 2012-11-03 17:41:09 i Vardag,

Igår var bra , skrev samhälla prov och hade världens jobbigaste gympatimme, på kvällen var vi tjejer hos vilma o firade halloween, var supermysigt och roligt!:)
Idag har jag o channa varit i sverige och shoppat, har fått med mig ganska fina saker , kanske visar senare! Sitter nu iallafall på cityterminalen och väntar på bussen, sen ska jag sova !! 1:schoool 2: var "tjuv" heheh 3: stockholm

@skolan

Publicerad 2012-11-01 12:49:18 i Vardag,

Sitter i skolan, har matte och sen biologi sen slutar jag! Haft världens jobbigaste dag typ, tror iaf theo kmr med mig hem, ikväll ska jag plugga samhälla ... Sköna låtar

Om

Min profilbild

Rebecka Johansson

Tjej som bor på Åland, född 1998 & bloggar om min vardag osv, enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela