All about us

Publicerad 2012-10-30 15:58:49 i Allmänt,

Igår for jag ner till stan efter skolan med channa, minna och linn, kollade halloween grejer (helgen kommer bli braa!) och fikade typ. På kvällen pluggade jag och sen for jag hem till Theo. Skrev engelska prov idag som gick bra antar jag, imorgon skriver jag matte och på fredag samhälla, har ingen ork kvar haha.. ikväll ska jag försöka ta mig till gymmet, var såå länge sen men min hosta hindrar mig fortfarande så får se, annars far jag säkert till Theo och myser, lockar mer hehe!
 

skön dag

Publicerad 2012-10-28 21:10:28 i Allmänt,

Haft en jäkligt skön dag nog, pluggade lite engelska och sen ikväll kollade jag en film medans jag satt i badet med hårinpacking , ansiktsmask osv, så är riktigt fräsh nu :) ska snart sova så jag inte är så trött imrn (hah lycka till!) taggar ny skolvecka!! nejmen det ska nog gå snabbt som alltid.
några random

Söndag

Publicerad 2012-10-28 11:29:43 i Allmänt,

Var ju hos Theo igår, vid halv 11 fick jag åka med han och Jonte och så for jag hem och hämtade grejer och sen till Linn, hade nog en rolig och mysig natt hihi :) Vi vaknade rätt tidigt idag så vi bestämde oss för att fara till kyrkan haha, så for hem efter konffahäftet och sen dit, skönt att ha en gång överstökad iallafall! Nu ska jag försöka plugga lite engelska och sen ska jag bara kolla filmer osv, sånt söndagar är till föör ju!
 
 
vill resa igeen , långt bort från åland :( (1:Mauritius i februari 2:Italien nu i oktober)

@olssons

Publicerad 2012-10-27 18:40:30 i Vardag,

Är hos Theo just nu, gör typ ingenting haha :) sen ska jag gå in till stan och hämta grejer och sen till Linn, sover där med några andra brudar, myysigt!

Klädval igår

Hej

Publicerad 2012-10-27 11:11:09 i Allmänt,

Igår var mysigt, först åt vi tjejer på texas då, snackade om allt och bara hade det mysigt :) Sen gick vi till bellissimo och satt där nån timme med Frida & Theo. Idag tänker jag bara vara hemma och kolla en massa filmer, ikväll får vi se men tror vi skulle sova nånstans. 
saknar sommaren, vill inte ha snö ännu ju :(

Fredag

Publicerad 2012-10-26 23:50:12 i Vardag,

Skolan gick snabbt, finska provet vill jag inte ens tänka på haha men.. Efter skolan gick jag o Channa hem till mig i snön (!!!) och lagade våfflor, var brutalt gott!! Ikväll ska jag till Texas och äta med fina tjejer, sen får vi se lite!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3409202/images/2012/pic_508a96a19606ee1a30c73557.jpg" class="image">

1 månad

Publicerad 2012-10-25 15:22:29 i Vardag,

Skoldagen sög, hatar torsdagar med hela mitt hjärta :) snart ska jag och äta till Adlon med Theo, vi har en månad hehehehe. Sen ska jag till kyrkan för nåt möte med konffa gruppen typ och sen ska jag väl försöka få in lite finska i hjärnan också, wish me luck!

Whooop

Publicerad 2012-10-24 14:24:10 i Allmänt,

I tisdags åkte jag till skolan och skrev franska prov och sen hem, idag var jag första hela dagen i skolan på lääänge! Skrev kemiprov på omtagningen och nu gör jag ingenting, borde plugga finska (3 prov på en vecka INTE okej). Igårkväll var jag med Theo, myste och sen tog vi en promenad i mörkret, var lite rädd hehe. Ikväll ska jag och Linn ut på en liten cruise med våra pojkar och sen kolla film hos mig. 

På bättringsvägen

Publicerad 2012-10-21 18:01:00 i Allmänt,

Vaknade upp med sån jävla smärta i halsen i fredags, aldrig varit med om nåt värre tror jag, så vi for till cityläkarna igen och den här gången så dom att de var streptokocker, så fick vi massa medicin och antibiotika utskrivet då, ska ta det i 10 dagar och känner mig redan litee bättre så! Har dock en jävla ångest över skolan, ska skriva 3 prov den här veckan men mår ju fortfarande inte bra, sen har jag bl.a en redovisning, en bokrecension och massa förhör, kommer antagligen få stödundervining för jag har missat så mycket men taggar inte direkt för det.. ääääh det löser sig nog!  Inget annat har jag att blogga om direkt, gör ju ingenting på dagarna haha!
 saknar redan italieeeen

10

Publicerad 2012-10-21 14:30:57 i Allmänt,

- Är verkligen jättedålig på att svara i telefon, har den alltid på ljudlöst och ingen vibration eller nåt sånt, så lyckas alltid missa när nån ringer, hehe.
- När jag har tråkigt och vill gråta (ibland vill man faktiskt det haha) Kollar jag alltid sånahär "soldater kommer hem" videos haha, lipar direkt.
-Har ju varit vegetarian hela livet men ibland har jag smakat lite kött nuoch då, riiktigt äckligt verkligen!!
-Har otroligt mainstream musiksmak verkligen, lyssnar typ bara på, ja haha sånt alla andra lyssnar på/lyssnat sönder redan
-Har tydlig bikinirand året om XD XD
- använder typ 5 appar på iphonen haha (typ instagram, kik, spotify,blogg.se och facebook)jättekul att veta!! :PP
- Gråter jättelätt till filmer och då är det inte nån tår eller så utan verkligen illa haha, mina vänner vet..
- Hatälskar Öhs, risigaste skolan men ändå skulle jag inte vilja gå i nån annan
- Opererade ju fingret i sommras efter som jag hade en tumör där, en ofarlig dock men mitt finger blev enormt haha.
- Dricker aaalldeles för mkt Pepsi Max, många glas per dag..
 
 
 
Hehe hade tråkigt så kände för att tråka ut er med lite konstiga saker

-

Publicerad 2012-10-18 19:29:33 i Vardag,

Mår fortfarande riktigt dåligt, har dessutom fått feber och ont i halsen nu. Igår var Theo här en stund men annars gör jag typ ingenting, kollat allt för många avsnitt av Dh och klagat för mina vänner hur synd det är om mig, haha.. Desstom är mina planer för helgen förstörda nu så det gör inte riktigt mitt humör bättre, hoppas ert liv är bättre än mitt just nu, puss :)

Fan

Publicerad 2012-10-17 14:03:58 i Allmänt,

Rubriken säger det mesta, dagen suger. Vaknade och hade tänkt åka till skolan men sen fick jag såna sjuka hostattcker så det gick ju inte, senare for vi till cityläkarna och tog blodprov, halsprov o massa sånt, men dom kunde inte säga vad det var och gav mig bara starkare hostmedicin.. Sen får jag tillägga att all mat jag ätit dom 3 senaste dygnet har jag hostat/spytt upp igen, myysigt! Skulle gått o skrivit kemiprovet på omtagningen idag men nej, usch orkar inte med dethär, 3 veckor har jag varit såhär dåligt snart, är det ens mänsklig? tack för mig //pmsbarn

16 oktober

Publicerad 2012-10-16 20:19:16 i Allmänt,

Igår gjorde jag inget särskilt, och idag har jag pluggat kemi och varit med Theo en stund. :) Skriver kemiprov imorgon alltså och vill bara skratta åt hur löjligt dåligt det kommer gå, kemi är verkligen mitt sämsta ämne.. 
haha meningslöst inlägg, längtar  till helgen iallafall!!!
 

Söndag

Publicerad 2012-10-14 18:49:02 i Allmänt,

Har verkligen inte gjort någonting idag, förflyttat mig från sängen till soffan lite nu och då och bara tagit det luugnt, Ska plugga lite nu och sen ta en låång dusch, imorgon ska jag alltså försöka ta mig till skolan , första gången på 2 veckor.. Mår fortfarande skit men orkar verkligen inte missa mera nu, puss
 

NY

Publicerad 2012-10-14 13:06:50 i Allmänt,

 
Åh, vad jag vill till New York! Var där när jag var 10 kanske? men då var det inte riktigt samma sak liksom.. Vara där några dagar, Shoppa massor från Abercrombie & Fitch, Victoria's secret osvosv, Fika på Starbucks, Ska tillbaka dit inom 3 år, har jag bestämt!!

 

Paradise

Publicerad 2012-10-13 23:49:18 i Vardag,

Var hemma ikväll och kollade film med bror och syster, skönt det med :) nu ska jag snart sova, avslutar dagen med skön musik från favoriten!

Tillfälligt

Publicerad 2012-10-13 17:18:00 i Allmänt,

Skulle fixa om designen men allt blev bara fel så tog en tilfällig basdesign, fixar in den nya såfort jag orkar!
inte åkt bräda på aallt för länge, vill bara bli frisk nu!!

If you could see me now

Publicerad 2012-10-13 14:17:01 i Allmänt,

Var ju somsagt hos Theo igår, käkade pizza osv, i slutet av kvällen mådde jag inte särskilt bra och när theo skjutsat mig hem hostar jag så jag började spy,igen, usch det var riktigt äckligt... Sov inte så bra inatt och nu måste jag börja ta tag i den enorma högen med läxor som väntar på mig.. skulle inte orkaa, hoppas bara att den här jävla förkylningen går över snart så jag kan släpa mig till skolan iallafall, orkar inte missa ännu mera! puss4
 
 

trött

Publicerad 2012-10-12 09:34:01 i Allmänt,

Är så sjukt trött på den här förkylningen, vet inte hur länge jag varit sjuk nu... skönt ändå när man vaknar klockan 4 av att man hostar så man spyr, jättekul! Föresten så uppdaterade jag min iphone igår, självklart glömmer jag säkerhetskopiera så allt borta! men hade iaf fört över alla 2000 bilder till datan före :) Idag ska jag inte göra någonting, alla är i sverige så, ikväll ska jag hem till Theo och baka pizza tror jag :3 höörs
gammal bild på mig pch finis linn

Torsdag

Publicerad 2012-10-11 17:10:53 i Allmänt,

 
For ner till stan och Lunchade med Vilma och Minna, sen vandrade vi mest runt och gjorde ingenting, fina tjejer :)
Nu lyssnar jag på Cody Simpson och ska snart bege mig till Linnéa för myskväll med tjejerna! Ska föresten fixa en ny header nu, känns som jag haft den här lite för länge.
från igår och idaag

Höstlov

Publicerad 2012-10-10 15:19:32 i Allmänt,

Börjat äntligen bli lite friskare!!  Varit hemmafrån skolan hela veckan.. Nu har vi höstlov till söndag iallafall :)
Ikväll tror jag Theo kommer hit, är ju inte helt frisk så vi stannar nog bara hemma hos mig. på lördag far jag förhoppningsvis till sverige med han också, om jag mår bra! pusshej
 
 
bilder från Italien, digger nya instagram inställningen här på blogg.se!!
 

hemma

Publicerad 2012-10-07 16:01:07 i Allmänt,

Bloggade ju inte i Italien men hade nog en bra vecka! Sol, massa mat och så med släkten så det var helt skönt! blev dock riktigt förkyld de sista dagarna så det var ju mindre kul...! Igår åkte vi först 3 timmar bil, 3 timmar flyg, 3 timmar buss och sedan 2 timmar båt, dessutom är jag fortfarande ordentligt förkyld så ni kan gissa hur kul det var? Sen direkt när jag kom hem skrev theo att han kommer haha, sötisen :) så han kom förbi snabbt! Idag var det första konffa grejen, hostade typ varenda sekund lite småpinsamt .. Fick iallafall veta grupperna till lägret och jag är nog helt okej nöjd! Sen direkt efter kom theo och så for vi hem till mig och myste massamassa, världens bästa kille :)
Nu ska jag plugga lite eftersom jag missade 6 dagars skola, hörs nång gång puss!
bilder kommer senare!
 
 

Om

Min profilbild

Rebecka Johansson

Tjej som bor på Åland, född 1998 & bloggar om min vardag osv, enjoy!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela